Hårolie er et mirakel

Hårolie er et mirakel

En af tidens største vidundermidler når det kommer til hår er uden tvivl hårolie. Gå ind på enhver piges badeværelseshylde, og så vil du med garanti finde en lille flaske af de gyldne dråber, som kan give liv til selv det mest triste og livløse hår.

Argan olie fra Marokko

Hårolie består for det meste af argan olie. Argan olien produceres i Marokko, hvor olien udvindes fra argan træet, og derfra bruges til mange forskellige ting. Argan olie er nemlig ikke kun super godt for håret, men det er også rigtig godt for ens hud i både ansigtet og på kroppen. Derfor vil man også kunne bruge sin hårolie andre steder på kroppen.

Hårolie med mange forskellige egenskaber

Hårolie findes i mange forskellige prisklasser. Dog skal man ikke lade sig skræmme af den nogle gange lidt høje pris. Når man bruger hårolie er det nemlig ikke nødvendigt at bruge mere end et par dråber, når man skal pleje sit hår, sådan at det bliver lækkert og blødt. En omgang hårolie kan også bruges som en super fugtgivende maske til ens hår. Man tager en generøs mængde af olie og lader det sidde i håret til man ikke gider mere, skyller det derefter ud, og så skulle man gerne ende op med lækkert blødt hår, da håret har suget næringen fra den lækre olie til sig.

Hvis ens hår er trist og livløst at kigge på, så kan hårolie også være med til at give ens hår nyt liv. Tit hvis man farver sit hår, så oplever man ofte at ens hår kan virke mere tørt end ellers. Ved at bruge hårolie kan man slippe for denne tørhed, da man på den måde sørger for at tilføje næring til sit hår. På den måde er man også med til at skåne sit hår frem mod næste gang, man vælger at farve håret.

Hårolie findes også i forskellige varianter, sådan at man kan vælge den type olie, som passer bedst til ens hårtype. Det er nemlig vigtigt at man ikke bruger for kraftig en olie, eller for store mængder af olien, da den så i stedet vil gå ind og tynge håret og gøre det fedtet at se på. Vælger man derimod den rette hårolie, vil ens hår se sundt og blankt ud, være nemmere at rede ud, filtre mindre og man vil opleve at ens hår også er mindre elektrisk.

redaktor
redaktor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *